logo

Gratis Kennismaking

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laten we het samen bespreken met een goede kop koffie. Bij ons in de praktijk, of telefonisch. Blijkt het toch niet voor jou te zijn? Echt geen probleem :)

Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

"Als je op zoek bent naar: een betere levensstijl, positief zelfbeeld, echt iets leren over voeding en lichamelijke resultaten ben je bij Nicky aan het juiste adres. Nicky is professioneel en stelt je op je gemak, heeft veel kennis en neemt de tijd om je echt goed te helpen."

"Nicky is een toegewijde en enthousiaste coach die echt luistert. Haar aanpak en het plan dat ze met maakt is echt op jou gebaseerd. Dus geen one-size-fits-all onzin :) Dit is echt wat je helpt om je doelen te bereiken, of het nu gaat om afvallen, spiermassa opbouwen of je algehele gezondheid verbeteren!"

"Met de hulp van Nicky is er veel veranderd. Ik ben 7 kg puur lichaamsvet kwijtgeraakt, maar vooral het verschil in energie is voor mij een lifechanger. Een constant energieniveau, geen sugar dips, fris en fruitig opstaan, wow! Wat een verschil met 3 maanden geleden. Thanks!"

"Een consult bij Nicky is altijd gezellig & heel leerzaam. Nicky weet veel over voeding & kan je goed stimuleren om je doelen te halen. Daarnaast heb ik bij Nicky een bloedtest gedaan waardoor veel dingen over m'n lichaam op z'n plek vielen. Ze is down to earth & laat je zelf goed uitzoeken wat het beste is voor je lichaam & qua voeding en begeleidt je hier in met haar kennis en door middel van handige tips."

Waar wacht je nog op? ;)


Plan hier de gratis kennismaking in om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Bij mij in de praktijk, of telefonisch. Blijkt het toch niet voor jou te zijn? Echt geen probleem.

Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed

Psst.. voordat je weggaat

Even voor de zekerheid: heb jij mijn gratis checklist al? De checklist die ik als orthomoleculair voedingscoach gebruik om te achterhalen hoe mensen kunnen afvallen. Gratis en voor niets!

Please wait